Mostar Köprüsü : Kravitse – Bosnahersek.ba / Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı.

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mimar hayrettin'in mostar köprüsü'ne örnek olması için yaptığı . Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış.

Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Kravitse â€
Kravitse â€" Bosnahersek.ba from www.bosnahersek.ba
Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın .

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.

Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mimar hayrettin'in mostar köprüsü'ne örnek olması için yaptığı . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın .

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen .

Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Ãœzerinden Geçince Sizi BaÅŸka Bir Dünyaya
Üzerinden Geçince Sizi Başka Bir Dünyaya from biacaip.com
Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir.

Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın .

Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mimar hayrettin'in mostar köprüsü'ne örnek olması için yaptığı . Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı.

Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen .

Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Süleymaniye Vakfı, Bosna Hersek’te Yurt Açtı
Süleymaniye Vakfı, Bosna Hersek’te Yurt Açtı from www.bosnahersek.ba
Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik .

Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış.

Mimar hayrettin'in mostar köprüsü'ne örnek olması için yaptığı . Mostar'ın simgesi haline gelen ve dünyanın . Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin'in eseridir. Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Neretva nehri'nden 24 metre yüksekte 30 metre uzunluğunda, 4 metre genişliğinde olan mostar köprüsü, dönemine göre gelişmiş bir teknolojiyle inşa edildi. Mostar köprüsü mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayreddin tarafından 1566 yılında,. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı. Bosna neretva irmagi uzerinde, osmanli doneminde turkler tarafindan in$a edilen, ve bosna sava$i sirasinda hirvatlar tarafindan bombalanarak mahvedilen . Mostar'ı özellikle sıcak bir yaz günü ziyaret ettiyseniz, köprünün tepesinden alttaki neretva nehri'ne çılgınları gibi atlayan boşnak gençleri göreceksiniz. Mimar sinan'ın öğrencisi mimar hayrettin tarafından 1566 yılında neretva nehri üzerine inşa edilen köprünün yapımında 456 kalıp taş kullanıldı.

Mostar Köprüsü : Kravitse â€" Bosnahersek.ba / Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı.. Mimar hayrettin'in mostar köprüsü'ne örnek olması için yaptığı . Neretva nehri üzerinde kanunî sultan süleyman tarafından yaptırılan mostar köprüsü, 1993'te bosna savaşında yıkıldı ve yerine geçici bir köprü yapıldı. Sırpça ve boşnakçada köprü anlamına gelen most kelimesinden türeyen ve bu tarihi kente isim olan mostar, aynı zamanda dünyanın en sembolik . Projeyi çizmiş, iskeleyi kurmuş ve örnek köprünün yapımına başlamış. Çekimlerde çift sony a6000 dijital kamera, 7.5 mm balıkgözü lens, uzaktan kumanda, panoramik tripod kafası ve tripod kullanıldı.